iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Галерия от портрети показва историята на управлението на Областна администрация Перник

Галерия от портрети показва историята на управлението на Областна администрация Перник 12_1450157392

Портрети на областните управители, ръководили Областна администрация Перник през годините, ще напомнят от днес за историята на институцията. Идеята за създаването й е на досегашния губернатор и
настоящ народен представител Ирена Соколова и настоящия областен
управител д-р Александър Александров.

По повод откриването на постоянната, паметна изложба д-р Александров посрещна шест от предходните областни управители - Бойка Павлова, Димитър Колев, Иво Петров, Ирена Соколова, Михаил Михайлов и Радослав Йорданов.

По време на срещата си те споделиха своя управленски опит и изразиха своята увереност, че Областната администрация ще продължава да бъде утвърдена институция и важна част от държавното управление на местно ниво.

"Тази галерия ще запечата историята на институцията Областен управител. Важно е да помним миналото. Мястото, където сме разположили портретите, а именно пространстовото пред кабинета на областния управител, не е избрано случайно. Всеки ден, минавайки покрай тази паметна галерия, тя ще напомня на мен и тези, които ще заемат мястото ми след време, че никой не е вечен, но делата остават завинаги", каза д-р Александров.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.