iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Фолклорът - настояще и бъдеще

Фолклорът - настояще и бъдеще 04_1430284638

На 30 април 2015 г. от 17.30 ч. в Малкия салон на Двореца на културата – Перник ще се състои концертът „Фолклорът – настояще и бъдеще” на Народния оркестър при ОК Дворец на културата – Перник с главен художествен ръководител Венцислав Андонов и солист Виктор Томанов. От 5-годишен се обучава в школата на Верка Момчилова при НЧ „Миньор – 2015”, а в последствие е възпитаник на Силвия Симеонова в Народния хор към АНПТ „Граовска
младост” при ОК Дворец на културата – Перник. Участвал е в конкурсите „Орфеева дарбе”, „Орфеево изворче” и „Чичо Стоян”. Завършил е НМУ „Л. Пипков” гр. София – специалност народно пеене с преподавател Нелка Петрова. Висшето си образование завършва в Софийския университет „Св. Климент Охридски” – специалност музикална педагогика с преподавател Светла Караджова. През 2014 г. участва в спектакъла на Нешка Робева „Мистерията Еньовден”.

В момента е солист в ансамбъл „Граово” с художествен ръководител Александър Нецов към РМД – Мошино гр. Перник и е учител по музика в три детски градини и едно училище в гр. Перник.

Заповядайте, за да се почувстваме българи!

Вход 3.00 лв. на каса преди концерта.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.