iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Два концерта ще има в НЧ "Миньор"

Два концерта ще има в НЧ "Миньор" 12_1418818049

В НЧ “Миньор” ще има два концерта през тази седмица. Първият е
“Коледа в сърцето”, като така е наречена музикалната среща с изпълнителите от хор “Добри Христов” с диригент Иванка Миланова и клавирен съпровод Йоанна Козарева.

Концертът ще бъде на 18.12.2014 от 18.00 ч. в Минната дирекция. В репертоара е застъпена музика на композитори от България, Русия, Германия, Австрия, Италия и др.

“Музикална магия” е коледен концерт-спектакъл на Дамски вокален ансамбъл “АГАПЕ” с диригент Бойка Огнянова и вокалната група “Славееви гласове” от V-то СОУ “Петко Рачов Славейков” с ръководител Росица Богословова. Концертът ще бъде на 19.12.2014 от 18.00 ч. също в Минната дирекция. Изпълнителите ще предложат на публиката феерия от музикални емоции свързани с Рождество Христово.

А за онези перничани, които искат да осмислят свободното време и да проверят таланта на децата си, внуците си или съседските деца, читалище “Миньор” организира “Творчески дайджест 2014” и изложба на Арт академията, модул “Изобразително изкуство” с ръководител Йоана Николова.. Заниманията са в съботните дни в Минната дирекция.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.