iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Деца посетиха областния управител

Деца посетиха областния управител 12_1450881097

В навечерието на светлите Рожденственски празници децата от група „Звънче и калинка“ към ЦДГ №8 посетиха Областната администрация в Перник, като малчуганите, които отправиха топъл Коледен поздрав за целия екип на държавната институция, представиха традиционни коледни песни и стихотворения. С тях бяха директорката на градината и техните преподаватели

Посрещна ги областният управител д-р Александър Александров.Заместникът му Илинка Никифорова и служителите на администрацията също имаха възможността да се насладят на малките таланти.

“Радвам се, че вие, малките деца, с интерес учите българските коледни традиции и обичаи. На първо място ви пожелвам да бъдете живи и здрави, за да може с усмивката си да радвате вашите родители, защото те дишат и живеят за вас. Нека предстоящата година за вас бъде изпълнена с игри и веселие, и разбира се с нови знания. И не на последно място, уважавайте учителите си, защото от тях ще научите много и важни неща за живота”, каза д-р Александров и подари заслужени подаръци на малчуганите.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.