iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Da Clique се бори да е най-добрата хип-хоп група в България

Da Clique се бори да е най-добрата хип-хоп група в България 01_1452345916

Пернишката денс формация Da Clique е включена в топ 5 на най-добрите хип-хоп групи в България, като в четвъртите български хип-хоп награди, организирани от „359 академия”, нашите момичета и момчета влизат в надпревара с Creators, Pasho&Zdravko, Studio 121 DGRL $ и VS DANCE. Те влязоха в петицата от общо 22 номинации. Над 80 знакови български хип-хоп артисти и проекти отново ще се борят за статуетките в 18 категории.

От 7 януари 2016 г. гласуването е поверено в ръцете на феновете. До 31 януари можете да дадете гласа си онлайн или чрез SMS на номер 1915 с текст HIPHOP088. Цената на един СМС е 1,20лв. с ДДС,като можете да изпратите максимум по 5 от всеки телефонен номер.

Да гласуваме за нашите момичета и момчета на този линк: http://www.359awards.com/vote-2016/

Ще ги намерите на 18-та позиция най-отдолу. Трябва да знаете, че всеки потребител може да гласува свободно за всички избрани категории само от един IP адрес. При опит да се гласува повторно софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При установяване на злоупотреба, гласовете за номинираните се отстраняват автоматично.

Вотът до момента от онлайн гласуването ще бъде публикуван всеки петък.

Имайте предвид, че онлайн гласуването е само единият критерий за окончателна оценка, която е сборуването на SMS, онлайн гласувания, точки от 359 академия и официални гледания, описани и снимани към 30.12.2015 г.в официалните канали на артистите във Vbox7 и youtube.

На 5.02.2016 г. всички фенове ще могат да видят официалното награждаване и мега концерта на победителите от четвъртите годишни 359 Hip Hop Awards 2016 в зала EFE на хотел „Marinela” от 20.00 часа.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.