iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"DA Clique" пусна нова песен

"DA Clique" пусна нова песен 08_1439711122

В разгара на най-отпускарския месец в България и най-неактивния такъв за родните танцьори, от пернишката Хип-хоп група "DA Clique" изкараха ново one shot видео. Новата песен е "R.I.C.O." на Meek Mill с участието на Drake.

Парчето доби особена популярност, след като заради него се стигна до огромен скандал между двамата изпълнители (Meek Mill публично обвини Drake, че текста на куплета му не е негов). Младежите пък на свой ред интерпретират музиката по доста интересен и дори малко особен начин.

" Целта на тази хореография е да покаже, че групата ни има и друго лице. От началото на календарната година изкарахме няколко видеа на комерсиални парчета, които събраха доста голяма за нашите стандарти гледаемост. Хореографията обаче не винаги беше на най-голяма висота според нашите виждания, защото искахме да вкараме възможно най-много танцьори от школата ни. Като цяло гледаме да балансираме броя на клиповете с по-интересна история и броя на клиповете с по-комплексна хореография. След интерпретацията ни на "Забранен достъп", която за отрицателно време се превърна и в най-гледаното ни видео, реших че отново трябва да приравним нещата с 1-2 "не толкова комерсиални" клипа преди хората да са започнали да плюят че хореографиите ни са лесни, че танцуваме на музика, която не е Хип-хоп и така нататък. Що се отнася специално до "R.I.C.O.", харесах тази песен още с първото слушане на новия албум на Meek Mill. Жалко, че изпълнителите се скараха заради нея, защото това ми е любимото парче от албума. Много се радвам, че направих хореографията точно с Никол и Кристине, защото в този клип можем да ги видим в съвсем различна светлина. Освен страхотни feminine и back-up танцьорки, тези момичета могат да хванат доста тежка хореография и да я изпълнят на голяма висота. Реализирахме този проект в рамките само на няколко дни и съм горд с постигнатото. ", сподели хореографът Денис Илиев, който вече от година танцува професионално за световноизвестните Flying Steps в Берлин.

"Следващото ни видео ще излезе съвсем скоро и ще носи със себе си съвсем различно настроение.", загатна още той.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.