iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


DA Clique отново са с нов клип

DA Clique отново са с нов клип 03_1426229344

Трети клип от началото на годината пуснаха танцьорите от DA Clique. Този път главно действащо лице отново е Денис, а като главна героиня се изявява чаровната Никол.

„Окей, този път ще гледам да съм по-кратък. Най-напред хиляди благодарности на всички замесени в този проект заради всичките трудности, които изтърпяха докато заснемахме кадрите – от танцьорите, до всички останали хора в и зад кадър. Благодаря ви! Специални благодарности на Васко и Иво от Skywalkers - да танцуваме заедно беше истинско удоволствие! Надявам се да повторим при първа удобна възможност. Големи адмирации и за Денис, Никола, Кени и Марио – тези 4 момчета са B-boys, а аз исках от тях да направят R&B хореография. Все едно те да поискат от мен да направя няколко хеликоптера. Желанието и отношението, с които те тренираха бяха образцови. За Никол нямам какво ново да кажа - тя си е все толкова готина. Последно благодаря на Rainbow Bowling Center за страхотното гостоприемство, както и на обичайния заподозрян – Боре.

П.П. Не обръщайте внимание на концепцията, хора. Идеята на това видео беше само една – да се забавлявам с хората, които бяха замесени в направата му. Скоро ще се случват още много неща. Следете ни!“, сподели Денис Илиев във Facebook.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.