iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Брейк батълите в Перник започват на 3 май

Брейк батълите в Перник започват на 3 май 04_1398674570

Състезанието „Breaking Battles 2vs2”, насрочено за 3 май пред Двореца на културата, ще продължи 7 часа. Брейк битките започват от 12 часа и приключват в 19.00. Организатор на събитието е NRG Wild Crew и група Нов Стил с подкрепата на „Перник на младите”.

Надпреварата се проведе за първи път през лятото на 2012 г. с акцент върху бибоинга. Тазгодишното издание цели да изрази останалите елементи на хип-хоп културата (DJ-ing, MC-ing & Graffiti), като във всеки един от тях ще има по един представител от Перник. Събитието е пряко насочено към традицията, приемствеността и обединението.

Класиралите се на първите места ще бъдат наградени с по 200 лв. За втората позиция са отредени 100 лв., а тези, които застанат на трето място ще получат тениски.

Ето кои ще бъдат съдиите в битките – EF1 (Electric Force Crew)- София, Chopper (BlackStorm Crew)- Белене и Койота (NRG Wild Crew)- Перник.
В баталите ще мерят сили двама диджеи – Skill (Udarnata Grupa / 7 Hills Production) от Пловдив и Fortinbrass от Перник. В МС-иинга ще видим двама перничани – Sahata (Pernik Crew) и MC Kyka (Pernik Crew).

Графити-художниците са петима. Това са SmalOne (Нов Стил) Перник, Един Бездве (БТК) Перник, Funne (LBC/EAK) София, Konte (UNA) Силистра, Damage (NRG Wild Crew) Перник.

Барабанист е t.b.a. Специални гости на баталите ще бъдат Funky Beat (Дупница), Switch (Перник) и N-Core (София).

Крайният срок за записване за участие в баталите е 1 май на имейл [email protected] и на телефони 0885206505 – Емо и 0893512033 – Ники

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.