iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Жена уби съпруга си с една прободна рана

Жена уби съпруга си с една прободна рана 05_1432313212

В шуменското село Салманово 23-годишен мъж почина, след като беше намушкан с нож в гърдите от собствената си съпруга, като причината се оказала битов скандал, при който 22-годишната жена „изригнала“, грабнала нож и без да му мисли нанесла една, но решаваща рана в тялото на бащата на децата си.

Всичко започнало четвъртък вечерта Около 22.40 часа дежурните диспечери на спешния телефон 112 получили сигнал за ранен мъж, след възникнал битов скандал между съпрузи в селото, съобщиха за „Новинар“ от полицията.

Медицински екип веднага тръгнал към посоченото място, но при пристигането лекарите не могли да направят нищо друго, освен да констатират смъртта на младия Севдалин.

Униформените пък започнали да извършват оглед и установили, че по тялото на загиналия има видими следи от насилие. В хода на разследването криминалистите открили, че извършител на зверството е 22-годишна Венета, която е съпруга на загиналия.

Съседи на семейството останаха шокирани от случката. Според тях обаче скандалите не били рядкост. Те разказаха, че младата жена редовно отсъствала от вкъщи и когато се прибирала вдигала скандали на Севдалин.

На всичкото отгоре в предимно словесните схватки се включвала и майката на Венета, която често тормозела съпруга на дъщеря си. По думите на комшиите той бил добър и тих човек. Във фаталната вечер те пак се скарали и Венета наръгала Севдалин с нож в сърцето.

"Добре си живееха, имат две деца, гледаха си семейството, момчето беше майстор и си намираше работа", коментира лаконично кметът на Салманово Йордан Киров, пред shum.bg.

След жестоката случка Венета е задържана за умишлено убийство, за което Наказателният кодекс предвижда затвор до 20 години.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.