iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Застреляха Мечан пред "Лого"

Застреляха Мечан пред "Лого" 05_1368960013

Мечан е един от собствениците на прословутото заведение. Това не е първото покушение срещу Мечан. През 2008 година срещу него бе стреляно отново. Името на Мечан е замесено в наркотици, лихварство и др. По информация на полицията пък сигналът за покушението е получен по-рано – в 00.55 ч. Покушението е извършено в автомобила на жертвата, който е прострелян в областта на главата. Незабавно е сформиран разследващ екип от служители на ОДМВР – Перник. Извършен е оглед на мястото на инцидента и са предприети незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство под прякото наблюдение на Окръжна прокуратура – Перник.

Имало е и друг неуспешен опит за покушаването му!

Полицията извършила втори оглед на мястото, където Венцислав Димитров потвърдил – Мечан е застрелян. Установено е, че нападателите са го простреляли на място. Автомобилът, в който се разиграло престъплението, се намира в кв. „Изток“ пред заведението „Лого“, на което той е съсобственик.

Жертвата на убийството е стар познайник на полицията. Той е бил криминално проявен с разбиване на каси, обири, кражба на автомобили, изнудване, рекет. През февруари 2013 г. е обявен за общодържавно издирване за обири. Задържан е през март тази година и малко по-късно е освободен, допълва информацията

Източник: БЛИЦ

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.