iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В Пернишко са започнали производства за шофиране след употреба на алкохол

В Пернишко са започнали производства за шофиране след употреба на алкохол 06_1433166062

Четири бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати в Пернишко.

На 30 май, около 21, 15 ч., в гр. Перник, на ул. „Д. Благоев” бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 34-годишният О.Н. от софийското с. Челопеч. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 3, 09 промила алкохол в кръвта му. Проверка установила, че 34-годишният мъж е неправоспособен водач. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

С 2, 03 промила е управлявал автомобила си марка „Мерцедес” 44-годишният Й.В. от пернишкото Богданов дол. Мъжът бил спрян за проверка в гр. Радомир, на изхода посока Перник. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

На 30 май, около 14, 40 ч., в радомирското с. Долна Диканя е проверен лек автомобил „Фолксваген голф”, управляван от 25-годишният Г.Х. от дупнишкото с. Делян. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1 ,90 промила. Г.Х. дал кръвна проба за медицинско изследване и бил задържан за 24 ч.

В гр. Радомир, на кръстовището на улиците „Р. Даскалов” и „Иван Соколов” бил проверен от пътни полицаи лек автомобил „Мерцедес”. При изпробване на водача му, В.В./34 г./ от софийското с. Казичене за употреба на алкохол с техническо средство са отчетени 1, 35 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Работата по случаите продължава.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.