iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Убийството на Мирослава е поръчково сигурна е майка й

Майката на Мирослава

Според Емилия Николова в мръсната поръчка са замесени поне петима души. Майката на убитата в Перник Мирослава е сигурна, че убийството на дъщеря й, е поръчково. То само е замаскирано като отвличане, категорична е тя във версията си, която сподели в предаването на Мартин Карбовски по Нова ТВ.

Почернената жена е стигнала до извода, че в историята са замесени поне петима души. На въпрос кой и защо би могъл да стори жестокото деяние, тя обаче няма отговор. „Може би за пари…“, промълви единствено Емилия.

По-лошото според нея е, че за 7 месеца разследващите не са постигнали никакъв резултат и едва ли тепърва ще има яснота по случая. А прокуратурата трябва да разкрие и поръчителите, и извършителите, смята тя.

В разговора си с водещия опечалената за пореден път изрази липсата си на доверие в органите на реда и дори според нея е съвсем възможно в убийството на младото момиче да има замесени полицаи. Едно от нещата, които я води в тази посока е, че „няма логика 36-годишният Стойчо Стоев-Чочо да се е самоубил”.

„Защо ще го прави, след като се разбра, че той е бил сътрудник на ГДБОП?”, попита риторично жената.

След като беше отвлечена, Мирослава Николова беше намерена през януари убита в покрайнините на Перник, а при обиск в дома на Стойчо Стоев, обвинен първо за убийството, той се застреля със законно притежаван пистолет.

Според Емилия, Чочо е знаел кои са преките убийци на дъщеря й, „а и Марио сега знае и трябва да говори”. Както са тръгнали нещата, нищо чудно и той да се самоубие, изрази подозренията си още тя.

Майката на обвинения Марио Любенов, известен с прякора Заека, Елка, също потвърди пред Карбовски, че се тревожи за живота на сина си и имала подобни очаквания да не го „самоубият“.

Източник: http://www.razkritia.com/

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.