iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Убийство почерни Сурва (обновена)

Убийство почерни Сурва 02_1422812001

Млад перничанин е убит миналата нощ при скандал в заведение. Инцидентът е станал след 3.00 ч. в механа "Стотинката" в пернишкия квартал Изток. След възникнал скандал, прераснал в бой между две компании се стигнало до грозното убийство. При разправията, младият мъж бил намушкан с нож, като ударът се оказал фатален. По неофициална информация, загиналият е популярен като Качо от Мошино.

Заподозреният за убийството е арменец, който постоянно пребивавал в Перник. Запознати твърдят, че е с име Артур, който преди година стопанисвал заведение в същия квартал. Веднага след трагедията той избягал и се укрил, но впоследствие е задържан от полицията.

Според перничани убитият мъж се казва Драгомир, по прякор Качо и живее в квартал Мошино.

По данни на полицията:
Убийство е разкрито за по-малко от четири часа в Перник.
Задържан е 40-годишен мъж, на кого предстои повдигане на обвинение.
За по-малко от четири часа криминалисти от ОДМВР – Перник под ръководството на Окръжна прокуратура разкриха извършител на убийство. Сигнал за намерен мъртъв 35-годишен мъж бил подаден на 01 февруари, около 03, 30 ч. Било съобщено, че инцидентът се разиграл в ресторант в пернишкия кв. „Изток”. Пристигналите на място полицаи и служители на ЦСНМП – Перник констатирали смъртта на мъжа.
Незабавно започнало разследване и много бързо бил намерен и задържан извършителя, 40-годишният А.М. с арменско гражданство. След свадата той се укрил при сестра си в гр. Радомир. Било изяснено, че жертвата и извършителя се скарали, при което потърпевшия бил намушкан с нож смъртоносно. Мотивите тепърва ще се изясняват. Трупът на починалия е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. А.М. е криминално проявен, познат с нанасяне на средна телесна повреда, кражба, изнудване, обсебване и шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила. Задържан е за 24 ч. и предстои да му бъде повдигнато обвинение.
Започнато е досъдебно производство.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.