iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Трима са пострадали при ПТП-та

Лек автомобил „БМВ” е самокатастрофирал в дървен стълб на ул. „Сара планина” в областния център. Колата е забелязана вчера, около 05,40 ч. и бил подаден сигнал в полицията. Пристигналите на място служители на реда констатирали катастрофата, но водачът липсвал. По-късно било установено, че автомобилът е управляван от 18-годишният К.П., който не е пострадал. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,34 промила. Младежът дал кръвна проба за химичен анализ и работата продължава.
Отново вчера, в гр. Батановци е самокатастрофирал лек автомобил „Ауди”, шофиран от столичанина С.Б./42 г./. Мъжът се ударил в бетонен стълб, при което е пострадала дъщеричката му на 7 години и самия водач. Двамата са прегледани в МБАЛ „Р. Ангелова”, където установено, че имат фрактури на ръка, без опасност за живота. По тяхна молба са освободени и са потърсили помощ в столично лечебно заведение. Шофьорът е изпробван за алкохол и тестът е отрицателен.
Перничанка е блъсната от лек автомобил вчера. Инцидентът е станал около 20,00 ч. на ул. „Софийско шосе”. 76-годишната В.Г. пресекла пътното платно и била ударена от лек автомобил „БМВ”, управляван от 32-годишната Л.И. от гр. Перник. Пострадалата е закаран в МБАЛ „Р. Ангелова” – Перник и лекарите установили фрактура на лявото й коляно. Пациентката е обработена и освободена за домашно лечение. Водачката е изпробвана за алкохол и тестът е отрицателен.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.