iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Торби с ценности иззеха полицаи от роднини на цар Киро

Торби с ценности иззеха полицаи от роднини на цар Киро 06_1435049191

Торби с ценности иззеха полицаите от къща на роднини на цар Киро в Перник, като специализираната полицейска операция се проведе в Пернишкия квартал „Изток“ от служители на ГД „Национална полиция“, жандармерия със съдействието на пернишката Областна дирекция на полицията.

Операцията е под ръководството и наблюдението на Софийска градска прокуратура, съобщи struma.bg.

Според осведомен източник се извършва претърсване в къща на роднината на цар Киро в Перник Тома Колев – Мони Циганина, който е кардараш пред дома на улица „Рашко Димитров“ в квартал „Изток“ имаше и криминалистична лаборатория, претърсването се извършвало и с металотърсачи. Жилището на Мони Циганина се намира на улица „Рашо Димитров“ в квартал „Изток“.

Съседи, станали свидетели на претърсването, твърдят че служителите на реда са изнесли няколко торби с ценни предмети. Информирани твърдят, че Тома Колев ръководи група за джебчийство. Самият той е осъждан и лежал в затвора, но за причиняване смърт на пътя. Момиче от фамилията бе залавяно за джебчйство чак на аерогарата в Лондон. Тогава то бе едва 15-годишно, но задържането му бе 16-то поред.

Колев има две дъщери и един доведе син. Майка му пък е роднина на цар Киро. Жената починала преди няколко месеца и царица Костадинка идвала да я изпрати в последния й път, твърдят съседи.

Официална информация за операцията в квартал „Изток“ от пернишката полиция няма.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.