iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стабилизираха наръгания пожарникар от Перник

Стабилизираха наръгания пожарникар от Перник 07_1437466946

Стабилизираха 27-годишиният пожарникар от Перник, който бе наръган с нож по време на пиянски запой в бунгало край Сапарева баня.

Лекарите от ВМА са били принудени да отстранят 15 сантиметра от тънкото му черво, което е било най- засегнатия орган от удара с ножа. Борислав Борисов е бил наръган в корема и бедрото, а прорезните рани са били 5 и 10 сантиметра. Перничанинът е докаран в болницата в тежко състояние, адски болки и опасност за живота.

Умопомраченият му приятел, който го нападнал с кама искал и да пререже гърлото му, но бил спрян от три изстела в задника. Той също се лекува в болица, лекарите са извадили куршумите. Любомир Дуков, син на местен бизнесмен от Сапарева баня, бил докаран в болницата с алкохолна деменция, мъртвопиян и без спомени от вечерта на инцидента, пише Вяра.

Припомняме, че 27-годишният Борислав Борсов е с разпран корем и бедро, след като бе нападнат от свой пиян приятел на запой в бунгало в Сапарева баня. Озверелият Любомир Дуков - син на сапаревобански бизнесмен се опитал и да пререже и гърлото на Борислав, но е бил спрян с няколко кушума в заднига, изстреляни от трети приятел в компанията.

И двамата пострадали са откарани в болница. Перничанинът е имал силни болки, прорезните рани са на дърбочина в тялото му 5 и 10 сантиметра, настанен е във ВМА.

Колячът също е стабилизиран и няма опасност за живота му. Когато изтрезнял не могъл да повярва какво се е случило.

В злополучното бунгало 8 приятели си правили купон и запивали на богата трапеза от дивеч, при все, че ловът е все още забранен, разказва още Вяра. Бунгалото пък било собственост на кмета на Сапарева баня Сашо Иванов.

По неофициална информация сапаревобанецът Любомир е направил опит да заколи Борислав Борисов без причина. Компанията е от 8 момчета дългогодишни приятели, но под въздействие на алкохола Любомир внезапно се озлобил без причина и се нахвърлил срещу Борислав Борисов с думите „Защо ме гледаш накриво бе? Да не си нещо повече от мен.” Докато се опомни, Борислав бил вече прободен в стомаха и бедрото, след което Любомир посегнал да отреже главата му и само бързата намеса на останалите момчета са спасили живота му.

„Добро момче е, но под въздействието на алкохола не знае какво прави”, разказват гардове на един от участниците в мелето Мурад Капаноглу, който е син на собственичката на санаториума в Сапарева баня.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.