iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Софиянец е водачът на колата, която се заби във витрина в Перник

Софиянец е водачът на колата, която се заби във витрина в Перник

Водачът на БМВ-то, което се заби във витрината на магазин в Перник, го зарязал и избягал, като се оказва, че той е 32-годишен софиянец с инициали И.П. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция при МВР. Както вече писа Pernik Today, инцидентът стана в неделя около 18, 30 часа.

Потрошеният магазин се намира на ул. „Св. св. Кирил и Методий” на ул. ”Св. св. Кирил и Методий”, след спирка “Шахтьор” в посока кв. Изток, веднага след кафе “Фейс”.

Органите на реда направили оглед на местопроизшествието и са предприети съответните процесуално-следствени действия. Започнато е досъдебно производство.

Миналия петък пък в Радомир лек автомобил е блъснал 48-годишен мъж. Произшествието е станало на 18 декември, около 19, 15 ч. на ул. „Райко Даскалов”. Лек автомобил Опел „Вектра”, шофиран от местния жител С.И./35 г./, блъснал стъпилият на пешеходна пътека човек. В резултат на удара постаравалият е закаран в МБАЛ „Р. Ангелова” в Перник с охлузни рани и фрактура на дясната подбедрица. С.И. е изпробван за алкохол, като тестът е отрицателен.

Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.