iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сиси така и не получава наказание

Сиси така и не получава наказание 09_1442214247

Затворници от Централния софийски затвор питат следното: „Защо до ден-днешен не е повдигнато обвинение на Станислав Методиев (Сиси) за бягството от затвора на Николай Кръстев-Шатката и Хосе Мартинез?! Те поясняват, че за това по закон се предвижда 5 години вътрешна присъда за план на бягство.

Мина повече от една година, но до ден-днешен няма повдигнато обвинение, въпреки че Сиси в заседание на спецсъда на 10 февруари т.г. заяви, че е организирал бягството: „Аз и Николай Кръстев организирахме бягството от затвора, трябваше да избягаме двамата”, казва той и това е записано в протокола на заседанието. Накрая има нахалството, при толкова привилегии, от които се ползва, да каже: „Няма държава!” Ами няма, щом като не наказват такива като него! Сиси си е о,кей в Централния затвор – тука има изградена система от наркодилъри, така че бизнесът му просперира. С парите плаща подкупи, за да си оправи делата и да си кара кефа в затвора. Сред затворниците се шушука, че се ползва с протекции, ама май това е обществена тайна, на която никой не обръща внимание!..Сиси излиза по три пъти на ден навън: от 7,30 до 8,30, от 10,30 до 12,30 и от 17,00 до 18,00 ч. Измислиха му длъжност... отговорник на банята, заради което на него само му е издействано да получи по 15 дни свобода на месец и да излиза допълнително навън. В другите отряди не са разрешили това на никого. /?/ На практика той е по цял ден навън. Заради него преместиха пет човека в други затвори. Те работеха за него, пренасяха му това-онова, но той не беше им плащал заработеното и затова те му взеха телефона и поискаха да им плати в цигари, за да му го върнат.

Подлецът Сиси им даде цигари, но записал номера на бандерола и написал жалба до началника на затвора, че е „жертва на кражба”. Цигарите бяха намерени и хората бяха наказани. Преместиха ги в други затвори и по този начин отърваха Сиси от недоволните му дилъри. Наскоро беше преместен и кмета на 11-и отряд, защото човекът не допускаше Сиси да продава наркотици в отряда му. Сиси написа 8 доноса, заради които подложиха тези наркомани на тестове. Той ги знаеше по име от дилърите си. Подкупи един от наркоманите да говори глупости и със съдействието на Пацо Дългия от „Люлин” се свързал с госпожа Василева, която е властна в затвора. Тя взима решение да преместят кмета на 11-и в 6-и отряд, където са само педофили и сектанти. По този начин се отвори пътят на Сиси към 11-и отряд да си продава наркотиците. Там дилър му е един Тошо, който работи в механичния цех, а цехът се намира точно под 11-и отряд, така че сега целият затвор работи за Сиси. Разчу се, че говорел за закупуване на голяма пратка с хероин от Васил Маникатов (Маниката).

Досега бил зареждал от Ягуарите през печатницата на затвора. Засега Сиси остава единственият монополист, той владее затвора с наркотици. Можем да ви кажем и още как го вкарва и разпространява, каква е системата, ако ви интересува. „ШОУ” беше единственият вестник, който написа истината, как серийният убиец Сиси лъже и маже в съда и топи невинни хора и как му беше предложено да стане не само свидетел, ами защитен свидетел. Но той не иска да излезе на свобода в момента, защото тук му е удобно – пазят му живота и си търгува без притеснение!” Край на потресаващия текст от писмото, който оставяме без коментар не само защото е сам по себе си съдържателен, но защото много пъти отразявахме делата на спецсъда, в които Станислав Методиев-Сиси постоянно си противоречеше, разиграваше всички, лъжесвидетелстваше и набеждаваше други хора, накрая и държавата за собствените си грехове. Унизителното в случая е това, че един тотален изверг, извършител на поне 4 показни и жестоки убийства, се подиграва със законността и я престъпва дори зад решетките, където би трябвало да „изтърпява” наказание.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.