iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Сиси излизал всяка вечер от затвора

Сиси излизал всяка вечер от затвора 09_1442556608

Осъденият на доживотен затвор сериен убиец Станислав Ангелов – Сиси, който има в досието си четири екзекуции, всеки ден излиза тайно от Централния софийски затвор, като сензационното разкритие са направили съкилийници на 33-годишния пернишки изверг пред „Уикенд”.

Според признанията на останалите лишени от свобода Сиси се е сдобил с имунитет в пандиза покрай свидетелските си показания срещу някогашния си началник в ъндърграунда – Бай Васо Златаря, бащата на Райко Кръвта.

Преди 2 години бандата на Бай Васо и Чироза бе зрелищно разбита от МВР, а пернишката група се сдоби с обвинения за няколко поръчкови убийства.

До разтурянето на пернишките „Килъри” се стигна след разкритията на сиси, който преди да бъде осъден за 4 жестоки убийства, бе наемен килър именно на Бай Васо.

Към днешна дата Станислав Ангелов контролира бизнеса с дрога в Софийския затвор и се ползва с куп привилегии. Най-скандалното право на пернишкия сериен убиец е да напуска нерегламентирано затвора три пъти дневно – от 7.30 до 9.00 сутринта, от 11.30 до 13.00 и от 17.00 до 18.00 часа, категорични са няколко пандизчии.

Неотдавна той се забъркал в пикантен наркоскандал в затвора. Петимата му дилъри на дрога, които снабдяват с наркотици останалите лишени от свобода, се разбунтуваха, тъй като пернишкият изверг им дължал пари. Те му взели мобилния телефон и поискали да им плати, за да му го върнат. Още на следващия ден дилърите затворници били „разжалвани” от управата на Софийския затвор и преместени в други затвори с по-тежък режим.

В бизнеса с дрога Сиси работи съвместно с братята Ягуари, които контролират печатницата на пандиза. Дрогата – кокаин, хероин, амфетамини и марихуана, се вкарвала с участието на надзиратели, а след това била предавана на затворника Тодор Богомилов, който бил основният дистрибутор и „зареждач” на Сиси. Всяка седмица лишените от свобода издрусвали наркотици за над 100 000 лева. Те плащали с кутии с цигари, които били предавани на надзирател с инициали Г. В.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

15-Април-2016

14-Април-2016

16-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.