iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сблъсък между два автомобила в Перник

Сблъсък между два автомобила в Перник 10_1507018919

Сблъсък между два автомобила в Перник доказа, че на нас не ни трябва война, независимо дали става въпрос за разрушения, или за жертви.
В снощният екшън, достоен за филмиране, за късмет пострадали няма. Страшно е да се помисли дори какво би станало, ако той се беше разиграл в светлите часове на деня. Тази улица е една от най-натоварените, потокът от пешеходци е непрекъснат. Близостта до училищата кара десетки ученици да използват този път за да отидат до тях… Този път късметът проработи!

Счупени ламарини, два автомобила, които със сигурност ще минат в графа „издаване на старо желязо“! Една сграда, която едва ли скоро ще може да се използва. Стрес за няколко семейства – всичко това от поредната каскада на пътя.
Знаците не са поставени на пътя за украса. Те трябва да се спазват. Маркировките също! Тепърва от полицията ще установяват виновните. Според очевидци на катастрофата единият шофьор е опитал да направи обратен завой на място, което е абсолютно забранено. Другият едва ли е карал с нормална скорост за да завърши по този начин във витрините на магазина.

Преди няколко месеца подобна катастрофа имаше на Винпром. Тогава зрелищната катастрофа отне един човешки живот. И трябваше да стресне шофьорите. Но не би…До следващата!
Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.