iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Сатанисти са взели участие при убийството и разфасоването на Кристин от Перник

Сатанисти са взели участие при убийството и разфасоването на Кристин от Перник 04_1430118725

Вестник „ШОУ” отново публикува темата около истерията с излизането на свобода на „пернишкия Чикатило” Кристиян /апропо-вегетарианец/, осъден за убийство плюс разфасоване на съученика си Кристин.

Подозрението ни отдавна е, че в цялата история своя отпечатък е оставил пръстът на... Сатаната. Става дума за участието на сатанинска секта в убийството, за което навремето някои наши информатори плахо споменаха по обясними причини. Междувременно шефът на Дирекцията по вероизповеданията – ветеринарният доктор Емил Велинов, вдигна шум до Бога с кьорфишека си, че канибалската секта мъртвояди вилнее из селата в Благоевградско. Проверка на народното издание прерови надлъж и шир цяло Пиринско. Нито следа от разровени гробища и оглозгани кокали на изровени мъртъвци, както гърмяха медиите, подкокоросани от Велинов.

В процеса на търсенията си за следи от митичната индийска секта агори, наш репортер се натъкна на неочаквана подкрепа за версията си за сатанински отпечатък в пернишкото извратено убийство. „ШОУ” получи неподозирана подкрепа за тази си теза от националистите Ангел Джамбазки и Павел Чернев. „Какви агори, какви мъртвоядци, каква секта!? Единствените трупоядци в България са сатанистите. Затова, вместо да се занимавате с глупости, се заровете около случая с Кристиян и Кристин от Перник”, отсече Чернев. А поредният намек за сатанински пръст в убийството на Кристин

дойде като гръм от ясно небе

Припомняме, че в публикацията от предишния ни брой благоевградският сатанист елитарист Ивайло с отвращение разясни, че зад пернишкото убийство, както и зад случая със „софийските абитуриенти”, стоят сатанисти аматьори - факти, проверени по собствените канали на елитарните сатанисти от „Бафомет”.

От своя страна „ШОУ” доста време се въздържаше да даде гласност на факти от собствения си архив с проучвания по случая. Като начало репортерът на вестника се свърза с топадвоката по тежките дела в Перник Вили Велинов - един от защитниците на Кристиян. На въпросите убеден ли е все още след толкова години в невинността на подзащитния си, направил ли е Кристиян пълни самопризнания, както твърди обвинението, кой е той, къде е днес, готви ли се да духне извън България с новата си лична карта и прясно издадения си задграничен паспорт, адвокат Велинов неочаквано избухна, преди да чуе и останалите ни въпроси:

„Какво повече искате от това момче?! Излежало си е присъдата. Не мога да разбера какъв е този шум, какъв е този тормоз. Защо да няма нови документи за самоличност и задграничен паспорт? Защо да няма?! Той е абсолютно равноправен гражданин, както вие и аз. Може да пътува и да се движи свободно навън и вътре както всеки българин. Престанете най-после! Кристиян никога не е давал реални самопризнания пред следовател. Той просто е разговарял е с психолози, това не са самопризнания... Мой принцип е да не поддържам контакти с бившите си клиенти. Така че нито съм се чувал, нито съм се виждал, нито знам къде е Кристиян. Това е... Дали и днес все още съм убеден в невинността на Кристиян, дали съвестта ми чиста след толкова години!? Задайте този въпрос на други колеги адвокати и

престанете най-после да се занимавате с Кристиян!”

Колегата му по делото - другият защитник на Кристиян - адвокат Марковски, беше далеч по-обстоятелствен и категоричен: „Случаят Кристиян е изключително интересен и е предизвикателство към всеки адвокат. На подсъдимата скамейка беше едно момче, за което съм убеден, че не е извършило това престъпление. Разговарях с него и се запознах с доказателствата по делото. То не може да направи вампирска и касапска сеч, убеден съм от доказателствата по делото, т.е. от липсата на доказателства. Да, трупът на Кристин е намерен в жилище, което той посещава. То е на баба му. Но този апартамент се посещава от много негови приятели, той е празен и Кристиян е дал ключа на Кристин, на убитото момче. Кристиян е давал ключа и на други познати и приятели, които са играели карти там, така че това, че са намерени части от трупа и кървави следи в този дом, още не означава, че той е убиецът.

Прокуратурата няма никакви самопризнания на момчето и никакъв свидетел. По него няма капка кръв. Разфасоването на трупа, изваждането на вътрешностите говори за доста опит, а едно момче, което се занимава с вътрешен дизайн, няма опита на хирург, или поне на касапин, т.е. на човек, свикнал да борави с нож или скалпел. Не може едно момче 51-52 кг да разфасова труп, да прикрие следите в банята, където вероятно е разфасован Кристин, и да няма капчица кръв!? Как се прави такова престъпление? Това е по силите не само на опитен, но и на изключително силен и хладнокръвен човек. Кристиян няма тези данни. Аз не казвам, че убиецът вероятно е психопат, непременно е доктор, може да е касапин, но при всички случаи е ужасно силен и изключително вещ. Знаете ли, че ударът, който е бил нанесен по главата на жертвата, е толкова ужасяващо силен, че...

върху тавана има косми и кръв!

И друг аргумент: ако моят клиент е извършил това престъпление, защо ще остави два плика с вътрешностите на жертвата в хладилника на баба си? Никъде по делото не се казва, че Кристиян е човекоядец. Това, че са оставени там /вътрешностите на Кристин във фризера на баба му – б. а./, означава само едно – някой иска да го изобличи и да насочи полицията в посока, че Кристиян е евентуалният извършител.”

На въпроса няма ли поне едно сериозно доказателство или силни улики срещу младежа, защото иначе следствие и обвинение увисват като прани гащи на простор, маститият адвокат отговори съвсем простодушно: „Да, има улики, защото той е посочил мястото на трупа. Това е сериозно, не може да се отрече. Но в обясненията си Кристиян казва, че полицията му е показала мястото и го е снимала там. И аз не го изключвам. Освен това, ако аз знам къде има труп, това не означава, че аз съм убиецът. Така че всички доказателства по делото дотук, а и излъчването на самото момче, ми дават основание да считам, че е невинно. Имам достатъчно богат опит....”, „пледира” пред наш репортер Марковски.

Когато „ШОУ” изплю най-после камъчето: а какво излъчване може да има тийнейджър, участвал евентуално в сатанинско убийство, топадвокатът чистосърдечно призна: „Аз не казвам, че Кристиян има излъчване на киноартист или монах. Аз съм разговарял със Здравко Петров, който беше убил поне пет човека. Та, серийният убиец Здравко Петров беше по-красив и от покойния Андрей Баташов, но външният му вид не може да бъде аргумент дали един човек прави престъпления или не. Квазимодо е много грозен, но носи нежно сърце... Аз лично видях в лицето на Кристиян едно детенце, което не се бръсне, което тежи някъде към 51-52 килограма и няма просто физическите данни да извърши това престъпление”.

Оказва се обаче, че понякога журналистическите разследвания водят до изводи, до които трудно стигат дори мастити юристи, „обсебени” и професионално обръгнали от оспорването на протоколирани показания на свидетели и вещи лица, свидетели и обвиняеми, и пр., и пр.

Затова питаме:

Ами ако „човекоядецът” Кристиян след /а и преди / излизането си от затвора и до днес обикаля братята сатанисти, за да спаси живота си? „ШОУ” разполага с информация за това кои пернишки квартали „зле дегизираният” Кристиян е посещавал след излизането си от затвора. Може би в домогването си за индулгенция, убеждавайки различни „братя сатанисти”, че не е проговорил?... Кой или кои тогава са истинските убийци на Кристин? Народното издание разполага с достатъчно, макар и недокументирани по надлежния ред, улики и доказателства, че именно в тази насока трябва да се търси изгнанието на Кристиян 10 години зад решетките... Ами ако Кристин, както Кристиян, също е съблазнен от убийствените „дяволии” на местна сатанинска дружинка? Която не е дори секта, а...

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

16-Април-2016

17-Април-2015

16-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.