iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Рязаха катастрофирало БМВ в радомирското село Дрен

Рязаха катастрофирало БМВ в радомирското село Дрен 09_1504627277

Рязаха катастрофирало БМВ. Това се случи в радомирското село Дрен,а причината бе за да извадят пътниците, като млад мъж от София е настанен в института „Пирогов‘‘ с опасност за живота след пътно-транспортното произшествие.

Инцидентът става на 3 септември 2017 г. малко след полунощ на ул. „Първа“ №4 в селото. Лек автомобил БМВ със столична регистрация, управляван от 28-годишния М. О. от гр. София се е забива в метална ограда извън пътя и прилежащите сгради на частен дом.

Сигналът за катастрофата е получен в Районното управление в Радомир около 00.43 часа. Незабавно на местопроизшествието пристигат екипи на РУ Радомир, на Спешна помощ и пожарна безопасност.

След разрязване на автомобила пътниците са извадени и транспортирани в МБАЛ „Рахила Ангелова“ в Перник, като водачът на лекия автомобил впоследствие е транспортиран в УМБАЛСМ „Пирогов“ със счупен череп и опасност за живота. Спътникът му М. С. на 27 г., също от гр. София, е хоспитализиран в травматологично отделение на пернишката болница с фрактура на лявата ръка без опасност за живота.

На водача е взета кръвна проба за химичен анализ.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава съвместно с Районната прокуратура в Перник.
Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.