iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Регистрираха три произшествия с пияни водачи

Регистрираха три произшествия с пияни водачи 06_1401708876

Сигнал за пътнотранспортно произшествие бил подаден на 01 юни, около 5 минути след полунощ в РУП – Трън. Полицаите установили, че лек автомобил „Опел Зафира”, управляван от 22-годишният Б.И. от гр. София, най-вероятно поради движение с несъобразена скорост се забил в електрически стълб. Шофьорът се отървал без наранявания. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1,74 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ е задържан за 24 ч.

Образувано е бързо производство, както и за още два случая на заловени пияни водачи.

На 31 май, около 13,45 ч. в гр. Радомир, жк. „Арката”, шофьор на лек автомобил „Сеат Толедо”, при маневра на заден ход, ударил паркиран „Фолксавег голф”. Пристигналите на място полицаи изпробвали за алкохол с техническо средство шофьора на сеата, 42-годишният П.Й. Уредът отчел 2,89 промила, като мъжът дал кръвна проба за химичен анализ. Не е задържан по лекарска преценка.

С 1,91 промила алкохол в кръвта шофирал автомобила си марка „Опел Астра” перничанина Г.В./36 г./. Мъжът бил спрян за проверка на кръстовище „Шахтьор” в областния център. Отказал кръвна проба за химичен анализ и не е задържан за 24 ч. по лекарска препоръка.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.