iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ранени перничани при тежка катастрофа

Ранени перничани при тежка катастрофа 06_1371016979

Трафикът временно е спрян при километър 367, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Четирима души са ранени при катастрофата. Тя е станала около 7 часа на изхода на Благоевград в посока Кулата. Челно са се сблъскали лек автомобил и микробус. Според полицаи причината за катастрофата е, че шофьорката на лекия автомобил, е заспала на волана. Тя навлязла в насрещната лента, където бил микробусът, пътуващ към Кулата. Шофьорът се удря в мантинелата и след това се стига до челния удар.

Шофьорите на двете коли, както и пътникът в микробуса, са били затиснати от смачканите врати и се е наложило пристигналите полицаи да ги къртят, за да извадят хората.
Пострадалите са две жени и двама мъже. Най-тежко е пострадала пътуващата до шофьорката на леката кола жена. Тя е с фрактура на едно от бедрата и тежко общо състояние.

Ранените при катастрофата са от Благоевград и Перник. Заради инцидента водачите на превозни средства по пътя към Кулата използват обходен маршрут – Благоевград – кв.Струмско – Железница – тунела на Симитли и обратно, поясняват от пътната агенция./Vsekiden.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.