iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Престъпленията в региона - полицейски бюлетин 6.04.2011г.

Престъпленията в региона - полицейски бюлетин 6.04.2011г.

Перник.  Петима са задържани от служители на Първо РУ „Полиция” – Перник за кражба на метални предмети от пернишко предприятие.


Вчера, около 07,30 ч. в кв. „Твърди ливади”, служители на полицията спрели за проверка товарен автомобил „Мерцедес”. В камиона са превозвани две метални врати за ел. табла, метални тръби със спирателни кранове, електрическа печка и други метални предмети. В автомобила са били перничаните Л.С./34 г./, връстникът му Л.К., М.В./25 г./, Б.В./27 г./ и 39-годишния В.С. Органите на реда  установили, че вещите в мерцедеса са крадени от завод в центъра на областния град. Петимата са задържани за 24 ч. с полицейска заповед.


Образувано е досъдебно производство.


 


* Двама са задържани за кражба на метални колове и ограда.


Автопатрули на Първо РУП – Перник спрели за проверка лек автомобил ”Лада” в пернишкото с. Мещица. В колата са превозвани 10 бр. метални кола и ограда, за която управляващия ладата Г.Ф./52 г./ от брезнишкото с. Кошарево и возещия се в нея Й.П./52 г./ не дали смислен отговор за произхода на вещите. Криминално проявения столичанин Й.П. и Г.Ф. са задържани за 24 ч.


Започнато е досъдебно производство.


 


* Бързо производство за шофиране на автомобил след употреба на алкохол е започнато от служители на Второ РУП – Перник.


Тази нощ, около 02,40 ч. на ул. „Бл. Гебрев” е бил спрян за проверка л.а. „Опел”, управляван от 35-годишния Б.Ф. от с. Студена. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 2, 43 промила. Мъжът отказал кръвна проба.


 


* Жителка на пернишкия кв. „Бела вода” е била обрана докато спи.


Неизвестен, чрез разбиване на прозорец проникнал в дома на 62-годишната Л.П. Това станало през нощта докато жената спала в една от стаите, а от друга й били отнети дамска чанта с лични документи и електрическа помпа. Служители от Първо РУП  - Перник издирват извършителя.


Започнато е досъдебно производство.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.