iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Поредния пиян шофьор катастрофирал в Драгичево

сн. kladnica.com

Лек автомобил "Фиат Темпра" е катастрофирал вчера около 17:00 часа на кръстовището в Драгичево. Водачът на МПС-то се е движил в посока София-Перник. Инцидентът е станал на няколко метра след светофара, където колата се е врязала в близката автокъща.
Шофьорът е на 49 години и е карал с 3.41 промила алкохол в кръвта. В момента мъжът се намира в пернишката окръжна болница, където му правят изследвания.
На тротоара около автокъщата е имало хора, които като са видяли приближаващия се към тях "Фиат" са се разбягали. При инцидента няма пострадали.
По непотвърдена информация шофьорът на колата е шефа на "Митническа полиция" - София Валери Нешев.
Веднага след инцидента на мястото е пристигнала жена, която каза пред ZaPernik.com, че живее с шофьора на семейни начала. Тя е искала да прибере автомобила, твърдят очевидци. Пред нашата камера жената не пожела да разкрие самоличността на водача отговорен за пътния инцидент. Тя допълни, че е била в маршрутка, която се е движила след "Фиат"-а.
На мястото на катастрофата кметът на село Драгичево Тодор Тодоров каза: "Благодаря на Господ, че няма убити хора. Снимайте какъв е потокът на автомобили. Тук се минава с над 100 километра. На това кръстовище има ограничение 40. Кажете ми какво да предприемеме. Казват, че това е международен път. Жителите на моето село какво да правят? Как да преминават? Това не може да продължава по този начин. Нямам думи, възмутен съм.".
Информация: pernikdnes.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.