iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицията е започнала четири производства за шофиране след употребата на алкохол

Полицията е започнала четири производства за шофиране след употребата на алкохол

В Пернишко са започнали четири бързи производства за шофиране след употреба на алкохол.

На 03 юли 45 минути след полунощ, в землището на брезнишкото с. Ребро бил проверен лек автомобил Фолксваген „Поло”, управляван от 58-годишният Х.А. от с. Режанци. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,26 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Пиян столичанин се блъснал с колата си в еластичната мантинела и завъртайки се, ударил идващия след него лек автомобил.

Инцидентът станал на пътя Радомир – Кюстендил, на около 100 метра преди река „Арката”. Лек автомобил Опел „Корса”, шофиран от 43-годишният Г.В. от гр. София, най-вероятно поради движение с несъобразена скорост, напуснал пътното платно и се ударил в еластичната мантинела в ляво от пътя. От сблъсъка корсата се завъртяла и ударила идващата след нея кола. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобилите. При изпробване на 43-годишният мъж за алкохол с техническо средство са отчетени 1, 70 промила. Взета му е кръвна проба и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

С 2,50 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си 23-годишният М.И. от гр. Радомир. Младежът засякъл друга кола на кръстовище преди голям хипермаркет в града. Пристигналите на място униформени установили високата концентрация с техническо средство. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

На ул. „Св. св. Кирил и Методий” в областния град бил спрян за проверка лек автомобил „Сеат Ибиса”, шофиран от 32-годишният А.В от гр. Перник. Алкохолната му проба била 1, 39 промила. Мъжът дал кръвна проба за химически анализ.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.