iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пияните зад волана

Пияните зад волана 07_1374511934

Полицейска операция на тема "Управляване на МПС под въздействие на алкохол" бе проведена от служители на ОДМВР Перник през почивните дни. В резултат от акцията са започнати пет досъдебни и две бързи производства за шофиране след употреба на алкохол. Още 59 нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани от органите на реда в рамките на операцията, за които са съставени 34 акта за административни нарушения и са наложени 25 глоби с фиш.

На 20 юли, 01.10 ч., в град Перник е спрян за проверка лек автомобил ''Ауди'' с пернишка регистрация, управляван от 37 - годишният перничанин М. С. При тестването, на водача дрегера отчел 2.13 промила. Мъжът е дал кръвна проба.
Образувано е досъдебно полицейско производство в 01 РУП Перник.

На 20 юли, 02.50 ч., в град Перник е спрян за проверка лек автомобил ''Ягуар'' със софийска регистрация, управляван от холандски гражданин. При тестването, на водача дрегера отчел 1.26 промила. Мъжът е дал кръвна проба.
Образувано е досъдебно полицейско производство в 01 РУП Перник.

Същата нощ, в 04.10 ч. в град Радомир е спрян за проверка лек автомобил ''Мерцедес'' с пернишка регистрация . При тестването на 46 - годишният И. С. от град Радомир, техническото средство отчело 2.37 промила. Мъжът е дал кръвна проба.
Образувано е бързо полицейско производство в РУП МВР Радомир.

В 20.30 ч. на улица ''Самоков'' в областния град е спрян за проверка лек автомобил ''БМВ'' с пернишка регистрация, управляван от 27 - годишният перничанин К. С. При тестването, на водача дрегера отчел 2.44 промила. Младият мъж е отказал кръвна проба.
Образувано е досъдебно полицейско производство в 01 РУП Перник.

На 21 юли, 19,30ч., в пернишкия квартал ''Изток'' е спрян за проверка лек автомобил ''Алфа Ромео'' с пернишка регистрация, управляван от 36 - годишният перничанин И. Е. При тестването, на водача дрегера отчел 2.28 промила. Мъжът е отказал кръвна проба.
Образувано е досъдебно полицейско производство в 02 РУП Перник.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.