iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пет бързи производства за шофиране след употреба на алкохол

Пет бързи производства за шофиране след употреба на алкохол

Проверени над 70 автомобила, 89 лица, 14 питейни и увеселителни заведения и един компютърен клуб. Полицаите съставили 10 акта за административни нарушения и 3 фиша.
На 15 март, около 23,00 ч. в района на бившия завод „Пектин” бил спрян за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от 51-годишният К.Р. от областния град. При изпробването му с техническо средство за алкохол, са отчетени 2,57 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ.
Отново на 15 март, малко след полунощ, на пътя за с. Режанци бил спрян лек автомобил „Форд Мондео”, шофиран от перничанина К.А./43 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 79 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.
С 1,97 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си 27-годишният С.Б. от земенското с. Калище. Мъжът управлявал лек автомобил „Опел Корса” и бил спрян за проверка в селото на 15 март, около 23,10 ч. Отказал кръвна проба и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
В края на миналата седмица, около 05,20 ч. в с. Черна гора служители на Първо РУП – Перник проверили лек автомобил Рено „Лагуна”, шофиран от местния жител Е.А./44 г./ 2,12 промила алкохол в кръвта на мъжа са отчетени с алкотест „Дрегер”. Е.А. отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
Вчера, около 05,00 ч., в гр. Перник бил спрян за проверка лек автомобил Фолксваген „Голф”, управляван от перничанина В.Б./32 г./ Тестът му за алкохол се оказал положителен – 2,01 промила. Взета му е и кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.