iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишките ченгета с най-точен мерник в Югозапада

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

 Пернишките полицаи спечелиха призовите места в Републиканския преглед по стрелба в Югозапада. Нашите ченгета извоюваха с точен мерник първо и второ място отборно и от първо до четвърто индивидуално. 

Републикански преглед по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР се проведе на 10 май в  гр. Кюстендил. В надпреварата са взели участие 8 отбора с по трима човека от Областните дирекции на МВР Перник, Кюстендил, Благоевград и Регионална дирекция „Гранична полиция” - Кюстендил. Всяка дирекция е била представена от два отбора с по трима човека – двама мъже и една жена. Отборите на ОДМВР – Перник са класирани на 1-во и  2-ро място, а в индивидуалната надпревара при мъжете нашите полицаи са завоювали 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то място. Първи е Александър Стоянов от отдел „Охранителна полиция”, втори Пламен Димитров от служба „Управление на собствеността и социални дейности”, трети и четвърти Пламен Стоянов и Орлин Миланов също от отдел „Охранителна полиция”. Пернишките полицайки са съответно на 4-то и 5-томясто.

Полицаите са наградени от Генералния секретар на „Спортна асоциация” – МВР гл. инспектор Иван Младенов с купи, медали и дипломи. В края на месец юни ще вземат участие в Републиканското първенство по стрелба за служители на МВР, което ще се проведе в гр. Смолян.

На 5-то място отборно за мъже се класира пернишкия полицейски отбор, взел участие в XV-тия турнир по стрелба в памет на майор Йордан Бинев, мл.л-т Красимир Трошанов и мл.л-т Ангел Ангелов, загинали при изпълнение на служебните си задължения. Турнирът бе организиран от ОДМВР-София и се проведе на 05.05.11 г. 19 отбора показаха точен мерник и умения по стрелба от Министерството на вътрешните работи.

Невена Илиева

 

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.