iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин е привлечен като обвиняем за отглеждане на наркотици

Перничанин е привлечен като обвиняем за отглеждане на наркотици 09_1443005873

Перничанин е привлечен като обвиняем за отглеждане на наркотични вещества. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Акцията е проведена в края на миналата седмица, от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Перник и колегите им от Първо РУ и РУ – Радомир. Криминалистите проверили имот в с. Падине, общ. Земен, обитаван от криминално проявен 69-годишен мъж. В гараж и къща били открити и иззети 15 растения от рода на конопа, материали и техника за отглеждане на коноп и ловна пушка с 12 патрона, незаконно притежавани. В близост до имота на мъжа са изкоренени 9 стръка от същото растение. По-късно полицаите обискирали жилище в пернишкия кв. „Бела вода”, обитавано от 33-годишният Г.Й – Кемпесо, син на 69-годишният жител на с. Падине. В имота била намерена и иззета ловна пушка без разрешение за притежание. Установен е и трети участник, съпричастен към отглеждането на конопа, който е обявен за издирване. Кемпесо е криминално проявен, познат с грабеж и кражби, за които има и ефективни присъди. Привлечен е като обвиняем за отглеждане на наркотични вещества в съучастие с баща си и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Започнато е досъдебно производство и процесуално следствените действия продължават под ръководството на Районна прокуратура – Радомир.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.