iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отложиха делото за убийството на 19-годишния студент от Перник - Марио Данчев

Отложиха делото за убийството на 19-годишния студент от Перник - Марио Данчев

Софийски градски съд отложи делото срещу Илко Радев за убийството на 19-годишния студент от Перник - Марио Данчев. Убийството е извършено при превишаване пределите на неизбежна отбрана.

Софийски градски съд насрочи следващото дело за 27 юни 2014 г. от 13:30 ч. Съдът реши, че тогава ще призове Десислава Димитрова, която до този момент не се е явила заради здравословни проблеми. Съдът поиска и справка за това дали към датата на деянието 29 февруари 2012 г. в Студентски град, във вход А на бл. 23, 3 етаж е имало охранителни камери.

Днес бяха разпитани двама свидетели – Огнян Лиловски и Васил Христов. Лиловски е съпроводил експертът до местопроизшествието. По време на разпита на Огнян Лиловски се установи, че на мястото е имало и цивилни граждани. Подсъдимият Илко Радев не е известен на Лиловски. Васил Христов е вещо лице, експерт, изготвил фотоалбума от местопроизшествието. Свидетелят обясни, че тялото на убитото момче се е намирало от лявата страна на стаята, на легло, като то е било обърнато по гръб.

Източник: pressadaily.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.