iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Няма полицейско насили при самоубийството на Стойчо Стоев

Перник - Стойчо Стоев - Чочо

Депутатите са констатирали пропуски и неспазване на приетия план на провеждане на процесуално-следствените действия след откриването на трупа на спортистката. "При случая в Перник беше ясно, че има проблеми при конвоирането. Нещата бяха пределно ясни още при старта на Комисията. Друг е въпросът доколко са навлезли като дълбочина, затова трябва да изчакаме доклада, за да видим какво точно са установили колегите. Ще изискваме по детайлна аргументация при представянето на доклада", каза депутатът от СДС Йордан Бакалов, който е член на Алтернативната комисия "Мирослава" цитиран от mirogled.com.

Депутатите, които паралелно разследваха случая в Перник, поясниха още, че не им е оказано пълно съдействие при проучването на обстоятелствата около самоубийството на Чочо. Те не получили съдействие и от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той само им написал писмо, с което им обяснил, че има избрана комисия от парламента.

Бакалов подчерта, че не е имал информация Стойчо Стоев да е имал СРС-та. Според него точно това е трябвало да бъде изяснено. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.