iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Не са намерили нищо при обиска на къщата на Чироза

сн.e-vestnik.bg

Родителите на арестувания Милчо Боянов – Чироза от „Килърите 3” заявиха, че от полицията не са намерили нищо в дома на сина им при обиска, който е бил направен.
Родителите разказаха, че синът им е организирал сурвакарски групи и е помагал на младите хора. В момента нямали пари дори да наемат адвокат.
„Той имаше дискотека. От такива заведения пари не се изкарват”, категоричен бе бащата Боян. Двамата с Вера живеят в брезнишкото село Габров дол. Там били и по време на ареста на сина им.
Пред съда Милчо Петров обявил, че задържането му е цирк заради политическата обстановка. Близки на Чироза твърдят, че серийният убиец Станислав Ангелов – Сиси се опитал да запали апартамента му в Перник.
„Защо чак сега Сиси се съгласил да говори глупости”, пита Боян Петров.
Чироза е един от 11-те задържани от „Килърите 3”. За тартор на групата се сочи бащата на Райко Кръвта – Васил Станков. Според криминалистите бандата е отговорна за убийството на Теодор Неофитов – Ханс, чиито тленни останки бяха открити на родното село на Чироза Габров дол, и за разстрела на Георги Илиев и Васил Горчов – Кьорвия.
Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.