iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Маскирани ограбиха бензиностанция за сто лева

Маскирани ограбиха бензиностанция за сто лева

Вчера, малко преди полунощ на бензиностанция, намираща се на външноградската магистрала на гр. Перник е извършен въоръжен грабеж. В тъмната част на нощта две неизвестни, маскирани лица нахлуват в бензиностанцията, като едно от тях насочва пистолет към дежурната служителка Е. К. (53 г.) , от гр. Перник и се опитва да отнеме насилствено сумата, съдържаща се в касата на обекта. След като взимат сумата от около 100 /сто / лв., извършителите на деянието се оттеглят в неизвестна посока.
Изплашената служителка веднага алармира в местното районно управление на полицията. На място веднага се отзовават патрулните екипи. По първоначални данни на потърпевшата не е установен вида на пистолета - дали е боен, газов или детска играчка, ползвана само за да предизвика уплаха и паника, при извършване на деянието.

По случая незабавно е сформиран разследващ екип от криминалисти на ОДМВР Перник. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Работата по пълното документиране и изясняване на криминалното престъпление продължава. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.