iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кой е третият убиец на Мирослава?

В Перник разследват третият заподозрян убиец на Мирослава

Заподозрени са пернишки бос и бивше ченге. Според запознати в момента се разследва именно пернишки бос с еднакво име и фамилия, който не само е имал достатъчно пари, за да организира и прикрие случая, но и достатъчно връзки с полицията. Другият разследван е бивше ченге, имащо връзка с убитото момиче. 

Разследващите жестокото убийство на Мирослава Николова от Перник са на сигурна следа, водеща към трети замесен в отвличането и удушаването на тийнейджърката. Това разказа пред "България Днес" източник, близък до случая.

Мирослава Николова беше отвлечена на 7 ноември миналата година след тренировка по таекуондо в Перник. Тя била удушена няколко часа по - късно. През януари трупът на момичето беше открито след пълните самопризнания на Стойчо Стоев - Чочо, който се самоуби малко по - късно в апартамента си. Преди да сложи край на живота си Чочо замесил като свой съучастник в отвличането Марио Любенов - Заека, който в момента се намира в ареста и е единственият обвинен за жестокото убийство засега. 

Източник: http://www.novini.bg/

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.