iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


И втори бездомник е пребит до смърт във Варна

И втори бездомник е пребит до смърт във Варна 03_1427297052

Съдебните медици откриха травматични увреждания, свидетелстващи за нанесен побой. Те направиха аутопсия на разложения мъжки труп, който бе открит в неделя в изоставено помещение край пазарчето във варненския кв. “Чайка”.

Установена е самоличността на жертвата - 65-годишен мъж от каварненското с. Българево, живеещ във Варна без постоянен адрес. Бездомникът е бил убит преди около месец. Трупът му бе намерен към 15 ч в изоставения бивш китайски ресторант от двама клошари, които обикаляли наоколо. Трупът бил полуразложен и затова при първоначалния оглед не били открити видими следи от насилие. След аутопсията обаче се оказа, че случаят повтаря убийството на Нягол Петров във варненски мол. Хората от квартала коментират, че изоставеното заведение било обитавано от еднокрак клошар, който преди началото на зимата бил прибран в общинския приют за бездомници. Справка в приюта показа, че това е 62-годишният Светлозар Антонов, който от години живее на улицата и отказва социализиране в дом.

Предполага се, че убитият клошар се е възползвал от отсъствието на еднокракия си събрат по съдба и след като е бил пребит на улицата, се е подслонил в бърлогата му, където умрял от получените вътрешни травми. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.