iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гардове на Кинтата пребили екип на ТВ7 (видео)

Гардове на Кинтата пребили екип на ТВ7 (видео) 09_1410160478

Екипът на "Жега", който отиде до Перник, за да разследва продажбата на наркотици, беше жестоко пребит от гардовете на Калин Томов, по-известен с прякора си Кинтата. Екип на TV7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена. Колегите ни от предаването "Жега" бяха в града, за да разследват търговията с наркотици.

Със скрита камера подставен човек засне уговаряне на покупка на амфетамини. Екипът на "Жега" е действал по сигнал на т.нар. "зелени барети" – неправителствена организация, която има за цел да прочисти Перник от наркодилъри. По време на снимките в нощно заведение единият от операторите на телевизията беше атакуван безпричинно от четирима души, въоръжени с бухалки и боксове. Колегата ни е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му беше счупена до неузнаваемост.

Кадрите, които виждате са заснети от втори екип на телевизията. Полицията образува незабавно разследване. В момента се издирва управителят на заведението, известен с прякора Кинтата. Именно той беше посочен от нашите информатори като основен наркодилър в Перник. За TV7 и NEWS7 главният секретар на МВР Светлозар Лазаров заяви, че полицията работи по случая с нападнатия и пребит екип на телевизията.






Всичко за инцидента очаквайте на живо в предаването Жега от 15:30 ч. по TV7.

Източник: http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8A%D0%BB%...

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.