iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Едва разпознаха вещи на Митко Фитнеса

Едва разпознаха вещи на Митко Фитнеса 10_1475642682

Както вече стана ясно тялото на изчезналия 37-годишен бизнесмен Митко Евтимов, известен като Митко Фитнеса, е открито в Конявската планина, близо до радомирското село Драгомирово, като от пернишката Окръжна прокуратура официално излязоха с изявление по трагедията, в което се казва, че по подаден сигнал за изчезнало лице, държавното обвинение на 2-ри септември т.г. е образувало досъдебно производство. То е срещу неизвестен извършител, който на 30-ти август в Перник е отвлякъл Митко Евтимов Николов.

В хода на разследването по него на 2-ри октомври т.г. в землището на радомирското село Драгомирово са намерени човешки останки, с дрехи и вещи, които по данни на лицето, подало сигнала за отвличането, са принадлежали на Митко Евтимов. Той за последно е забелязан да се качва в МПС, което е било противозаконно отнето. Монтираните върху него регистрационни табели са също противозаконно отнети от друго возило от София.

Предстои да бъде потвърдена самоличността на лицето чрез изготвяне на експертиза. Извършват се процесуално следствени действия по установяване на фактическата обстановка и извършителя на деянието под ръководството на Окръжна прокуратура, съобщават от прокуратурата.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.