iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дядо наръга пиян и сестра му с нож

Дядо наръга пияница и жена с нож 07_1373048523

Инцидентът е станал този след обяд на улица "Кракра" в района на старата баня. Причината за кървавата разпра е стара вражда, потвърдиха от полицията. 61-годишен перничанин, който употребил алкохол, се скарал със пенсионера на 80 години. Двамата се сбили, а единият извадил нож и наръгал другия. 71 годишна жена, се намесила, за да ги разтърве, но дядото наръгал и нея.

Пострадалите са в стабилно състояние. Направени са им редица изследвания. Мъжът все още е в алкохолно опиянение. според директорът на пернишката болница.

Жената е с прободни рани под лявата гърда и под мишницата. Мъжът пък е наръган в шията, реброто и корема. Дядото е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство.

Наръганите са брат и сестра. Извършителят, по данни на съседите, се казва Асен и е на видима възраст над 70 години. Той е извадил нож и е пробол 3 пъти Иван, който е роден през 1952 година по информация на медиците от Спешно отделение. Гина, която е сестра на Иван, е направила опит да ги разтърве, при което на свой ред е пострадала. От полицията на този етап предпочетоха да бъдат лаконични, съобщиха само, че е започнато досъдебно производство срещу извършителя. От Спешно отделение съобщиха за Телевизия „Кракра“, че Иван е намушкан с нож на три места – в корема, шията и в областта на четвърто ребро. Сестра му Гина, родена през 1942 година, е получила две прободни рани – в областта на лявата гърда и подмишницата. За двамата пострадали се полагат квалифицирани медицински грижи и се правят всички необходими изследвания. На този етап медиците смятат, че няма сериозна опасност за живота им. Кръвта на двамата още може да се види на една от пейките и на плочките в градинката, в която по цял ден играят много деца.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.