iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Двама са привлечени като обвиняеми за кражби и палеж

Двама са привлечени като обвиняеми за кражби и палеж 01_1452840338

На 07 януари тази година, в РУ - Радомир бил подаден сигнал от 48-годишен мъж, за извършена кражба на бензинови триони от фургон в с. Драгомирово. Огледът на място показал, че е разбитата врата на метален фургон и са откраднати 3 бензинови триона от различни марки.
Същият ден, жител на село Байкалско се оплакал, че е откраднат лекият му автомобил марка Рено „Клио”, който бил паркиран пред жилищен блок в радомирския квартал „Тракия”. Органите на реда предприели незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия. Работата им се увенчала с успех. Реното било открито катастрофирало в с. Байкалско. В него са намерени бензиновите триони, откраднати от с. Драгомирово. Полицията задържала 19-годишният Т.М. от гр. Вълчедръм и 14-годишно момче от с. Байкалско. На Т.М. е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „подписка”. Познат е на органите на реда с кражби и е изтърпявал пробация.

27-годишният Е.Д. от Перник ще отговаря за палеж на лек автомобил. Инцидентът е регистриран на 08 януари през нощта, когато в пернишкия кв. „Куциян” е запален лек автомобил Фолксваген „Голф”, собственост на 29-годишен местен жител. В резултат на проведеното разследване е установен и привлечен като обвиняем извършителя на дръзкото престъпление – Е.Д./27 г./ Познат е на органите на реда с кражби, унищожаване и повреждане, хулиганство и е осъждан. Взета му е мярка за неотклонение „подписка” и работата продължава Районна прокуратура – Перник.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.