iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Четирима са привлечени като обвиняеми за различни престъпления

Четирима са привлечени като обвиняеми за различни  престъпления 12_1450363100

Само за ден са събрани достатъчно доказателства срещу криминално проявения Д.Н./45/ по прякор Войната. Познатият с кражби мъж направил опит да обере сладкарски цех в центъра на областния град. Задържан е за срок от 72 часа с прокурорско постановление и ще му се иска постоянен арест.

32-годишният Е.Н. ще отговаря за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. На 11 декември тази година полицаи спрели за проверка Шкода „Фелиция”, шофиран от 32-годишният мъж. Проверката с дрегер отчела 1, 59 промила алкохол в кръвта. Повдигнато му е обвинение и работата продължава Районна прокуратура – Перник.

Жител на гр. Долни Дъбник ще отговаря за ползване на фалшива диплома за средно образование. 28-годишният В.Г. представил документа пред служители на „Автомобилна администрация” и „Пътна полиция” при ОДМВР – Перник, за издаване на свидетелство за правоуправление на автомобил. . Привлечен е като обвиняем и работата продължава.

42-годишният В.Я. е подведен под отговорност за неплащане на издръжка. Мъжът бил осъден за това, но не изпълнявал родителските си задължения към непълнолетния си син. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.