iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Часовник свързва Чочо с Наглите - обновена

Стойчо Стоев - Чочо

Самоубилият се в присъствието на барети перничанин Стойчо Стоев - Чочо, или поне такава е официалната версия,   неочаквано беше  свързан  с групата за отвличания „Наглите“.

Часовник на една от жертвите на жестоката банда Румен Гунински бил открит в сейфа на "направилият пълни самопризнания за отвличането и убийството на Мирослава охранител", съобщава в. „Телеграф“.

Трофеят може да хвърли в нова посока разследването по зверството с гимназистката. Досега се смяташе, че Чочо е аматьор, заедно с втория с повдигнато обвинение по случая Марио Любенов - Заека.

Трофеят от Гунински обаче на практика го свързва с най-големзите професионалисти в похищенията за пари и рязането на пръсти в държавата. Или поне това е нов елемент в сценария. не е без значение и кой е източвика на информацията.

Твърденията, че в сейфа в апартамента на Стойчо Стоев – Чочо  е открит часовник на отвлечения Румен Гунински не отговарят на истината. Това съобщи окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов, цитиран от mirogled.com. „Това е дезинформация. Няма намерено такова нещо”, категоричен е Найденов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.