iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бащата на Валери Божинов е ограбеният в Друган

Бащата на Валери Божинов Емил Георгиев

Бащата на Валери Божинов е нападнатият от неизвестни засега бандити в радомирското село Друган. Както по-рано ipernik  съобщи, банда обирджии причакали 46-годишния мъж пред портата на къщата му в село Друган към 6.30 часа сутринта в събота – на 26 февруари.  Нахвърлили се върху него, набили  го яко и го преджобили. Отмъкнали са мобилния му телефон, портфейл с документи и 3 000 лева в брой.

Друган е родното село на бабата на Валери Божинов по баща Снежана. Тя и съпругът й живеят в Лясковец, но родителите й Велчо и Рилка Кантурски, които от неотавна са покойници си живееха в Друган, заедно с нейната сестра Невена. В Друган беше и брат й Кирил, пенсиониран военен.   

Емил и майка му са били в селото по тъжен повод от около десетина дни.  Предполага се, че нападението е подготвено предварително.  В махалата Джамалица, където е родната къща на бабата на футболиста, няма оплаквания от драстични кражби досега.

Известно време Емил Божинката е бил на работа в Испания. Казват, че бил добър майстор строител. Сега той живее с майка си Снежа в Лясковец.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.