iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Баща на абитуриентка се държи хулигански

Баща на абитуриентка се държи хулигански 05_1369034656

Баща на абитуриентка ще отговаря по Указа за борба с дребното хулиганство. Засиленият контрол е осъществен в рамките на два дни. Полицаите са следили за шофиране на автомобили след употреба на алкохол, наличие на задължителната застраховка „Гражданска отговорност”, спазване на правилата за движение от страна на пешеходците, както и за нарушения на обществения ред.

Проверени са общо 95 граждани и автомобили, като са съставени 18 акта за административни нарушения и 28 фиша предимно за нарушения на Закона за движение по пътищата. Установени са 4 пияни шофьори, един с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. На баща на абитуриентка е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Причината е грубо и арогантно поведение спрямо полицейски служители. Употребилият алкохол Л.Г./41 г./ се опитал да премине в охраняваната зона при зрелостниците. Когато не бил пуснат се нахвърлил с ругатни, обиди и непристойно поведение спрямо органите на реда. Материалите ще бъдат предадени на Районен съд Перник.

Вчера, около 03,30 ч. в центъра на гр. Перник е спрян за проверка лек автомобил „Ровер”, управляван от 23-годишният С.Р. от областния град. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2,00 промила. Младежът отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
Започнато е бързо производство.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.