iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Автомобил е паднал в река Струма

Автомобил е паднал в река Струма 06_1466442344

Лек автомобил е паднал в река „Струма” в Перник, като инцидентът е станал по обяд в неделя, твърдят очевидци. Возилото е полетяло от стария мост над реката, намиращ се в близост до кв. “Варош”. По думите на свидетели в автомобила е имало мъж и жена, която е управлявала.

„Не бях много близко, но това, което ми направи впечатление, че шофьорът не успя да направи завоя! Стана много бързо, разхождах се с децата и изведнъж се чу силен шум”, разказа Огнян Петров за инцидента.

Директорът на Спешния център в Перник д-р Валери Симеонов съобщи, че няма информация за тежко пострадали хора при инцидента.

Тесният мост над река “Струма”, при квартал “Варош”, ще бъде ремонтиран, информираха преди време от община Перник. Реконструкцията ще струва 390 782 лв. без ДДС.

В проекта се предвижда мостът да бъде разширен до две платна. В момента той е едва 4,10 м. и по него може да преминава само една кола и шофьорите се изчакват. Неудобство се създава и за пешеходци, майки с колички и колоездачи, тъй като преминаването става опасно.Обновеният мост ще бъде с ширина 9 метра и ще има две пешеходни пътеки.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.