iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антон Джорджов е бил погребан в затворен ковчег

Антон Джорджов е бил погребан в затворен ковчег

Стрелял е със законния си пистолет "ЧЗ", уточниха от полицията. Тялото на 47-годишния мъж е открито случайно от пастир от близкото село Кладница. По трупа няма следи от насилие, не е оставено и предсмъртно писмо. Джорджов стартирал бизнеса си преди години като едноличен търговец. След като се замогнал, регистрирал фирмата "Тони-Джи" ЕООД, която се занимава със строителство. През последните години обаче постепенно започнал да губи и последните му финансови отчети клонят към нула, показва справка във фирмените регистри. Това е една от версиите за мотивите му, съобщават от standartnews.com .

Едва след погребението му в затворен ковчег се разбраха повече подробности за драмата. Той е женен и оставя сирачета две деца. Бил е погребан в затворен ковчег заради зейналата огнестрелна рана в главата. 

Разследващите обаче са открили и бинокъл в колата му. Възможно е да е наблюдавал някого в близките къщи, жена или конкурент, довериха ченгета. В селището, построено преди години като квартал на богатите, живеят дузина софиянци и заможни перничани.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.