iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антимафиоти изровиха трупове край Перник, жертви на Сиси

Антимафиоти изровиха трупове край Перник, жертви на Сиси 08_1376681669

Антимафиоти изравят трупове край Перник, научи БЛИЦ от служители на реда. По непотвърдена информация телата са три. Все още не е ясна и самоличността на екзекутираните. Официално от МВР мълчат за ексхумацията.
Подобна акция бе осъществена и през 2009 година. Под ръководството на тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов в района на Плана планина край София бяха открити телата на Юлиян Лефтеров-Кунгфуто и Иван Петров-Сапата. Първоначалната версия гласеше, че двамата са ликвидирани от Валентин Янев-Бореца, а убийството им е свързано с бандата за отвличания "Наглите".

Към момента Бореца е подведен под отговорност за участие и ръководене на друга престъпна група - т.нар. "Нови Килъри". Все още обаче няма официална информация дали изровените днес трупове са свързани с бандата за наемни убийства, към която освен Валентин Янев са причислени Мартин Антов и още 14 мъже.

Източник: blitz.bg

Изровените край Перник три тела са били жертва на серийния убиец Станислав Ангелов – Сиси. Това съобщиха за БЛИЦ източници до разследването. Все още се уточнява самоличността на намерените трупове.
За зловещата находка край Перник БЛИЦ съобщи преди всички.

Заради дългия списък от екзекуции зад гърба си Сиси е наричан още пернишкия Чекатило.

Той е в затвора с присъди за поредица убийства. Първата е за разстрела на пернишкия наркобос Николай Христов – Хайо, за който Сиси получи 18 г. лишаване от свобода. За убийството на бармана Цветелин Карпузов, съученичката си Биляна Кръстева и полицейския син Кирил Христов - Багерчето пернишкия Чикатило бе осъден на 30 години затвор.

Сиси имал навика да заравя труповете на жертвите си. Кирил Христов беше намерен закопан край сметището над пернишкия квартал Тева. Станислав Ангелов е член на групировката на показно разстреляния през 2005 г. наркобос Райко Василев-Кръвта. Основната дейност на Сиси е била черно тото и лихварство.

Откритите днес край Перник трупове са три, по неофициална информация, за което БЛИЦ информира преди всички. Зловещата находка бе открита след акцията, при която са задържани четирима души. Всички те са от обкръжението на показно убития през 2005 година Райко Василев-Кръвта.

Няма официална информация от полицията в Перник. Предполага се, че намерените останки са на изчезнали в периода 2002-2007 г. местни представители на подземния свят. Сред безследно изчезналите са Атанас Пашин, Красимир Стоянов - Мотореца, Владо Попето, Кръстьо Кръстев-Кръстето, Бойко Славчев и Димитър Гиздов-Гумения.

Следите си губят и на Теодор Неофитов-Ханс, който е в неизвестност от 28 януари 2008 година. Личните документи на Теодор, ключовете и броеница с разпятието, които носел в себе си, когато близките му го видели за последен път, са били намерени след разстрела на Николай Христов-Хайо у единия от задържаните заради покушението - серийния убиец Станислав Ангелов-Сиси.

Източник: blitz.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.