iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

40 – годишен мъж ще отговаря пред закона за незаконно притежание на повече от 60 грама наркотични вещества

40 – годишен мъж  ще отговаря пред закона за  незаконно притежание на повече от 60  грама наркотични вещества 07_1469629119

В хода на специализирана полицейска операция, проведена на 21 юли от служители на сектор ‘’Противодействие на криминалната престъпност’’, съвместно с техни колеги от 01 РУ Перник в центъра на град Перник бил спрян лек автомобил „ Форд Фиеста’’, управляван от 40 – годишния перничанин К. А. (познат на органите на реда с кражба и ПЗО на МПС). При извършената проверка в автомобила е открито найлоново пликче съдържащо зелена листна маса с тегло 0,49 гр. Полевите тестове показали, че субстанцията е марихуана. Полицаите предприели претърсване в жилището на лицето, където се натъкнали на найлоново пликче съдържащо бяло твърдо вещество, - амфетамин, с тегло 0,48 грама. В двора и гаража на К. А. старателно били скрити още 57 грама марихуана и 3,7 гр. амфетамини, които криминалистите открили и иззели по законовия ред.

Мъжът е привлечем като обвиняем и задържан за срок до 72 часа с прокурорско постановление. Работата по случая продължава съвместно с Районна прокуратура –Перник.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

27-Юли-2018

27-Юли-2016

26-Юли-2016

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.