iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Луиза Григорова се справя сама в живота

Луиза Григорова се справя сама в живота 08_1408342572

Луиза Григорова е млада, талантлива, смела, трюдолюбива и всеотдайна. За себе си тя казва, че не е хазартен тип, но не винаги залага на сигурното в живота.

Един бас с майка й Ивет Григорова за малко не я изпраща в различно от театралната академия ВУЗ. Ако има шанса да попадне в сериала Приятели – вижда себе си като Моника. Приятелите й, обаче са на друго мнение. За мечтите, за късметлията, за книгите и музиката, за лятото на любимата ни Луиза Григорова, прочетете интервюто.

1. Какво се случи в лятото на Луиза Григорова?
Пътувания, морета, планини, верни приятели, силна музика, тиха музика….малко меланхолия, разсъждения за изминалото да сега, повече мисли за това, което предстои…и много снимки и репетиции:) Общо взето-хубаво лято!

2. Мечтала си да станеш актриса. Лесно ли се сбъдват мечтите ти?
Да, мечтала съм. Аз непрекъснато мечтая за разни неща и много силно искам да се случат и в повечето случаи става! Но съм се научила, че когато много съм искала нещо и то не е станало, не трябва да съжалявам. Продължавам нататък.

3. На какво се дължи това според теб?
Това е, вярата е начинът…специално за мечтите.

4. Майка ти е била против да ставаш актриса. Каква беше мечтата й за теб?
Бях добра ученичка, имах доста силни предмети и тя виждаше в мен потенциал за доктор или юрист, за един родител това винаги звучи по-добре от “актриса”. Но когато видя, че ме приеха в НАТФИЗ и се справям, нещата се промениха-вече вярва в мен.

5. Хванали сте се на бас – за какво. Вярваше ли, че ще спечелиш?
Баса беше за един кастинг за филм: ако ме изберат-тя няма против да кандидатствам в НАТФИЗ, а ако не ме изберат, значи не ставам и няма смисъл:) хахаха. И така аз много се амбицирах, исках да се докажа, давах всичко от себе си на кастинга и ме избраха! Така мама нямаше какво повече да каже и сделката беше сключена. А самия филм се снима 3-4 години по-късно и когато му дойде времето, аз вече бях пораснала и ме смениха:)

6. Хазартен тип ли си?
Не мога да кажа точно хазартен, защото не обичам хазарта, но обичам да рискувам, не играя винаги на сигурно в живота…иначе няма да е интересно:)

7. На колко години изкара сама джобните си?
В 5-ти клас много исках да имам телефон, а мама ми каза, че не ми е дошло времето още и няма да ми купи. Тогава се ядосах и станах дистрибутор на Avon и oriflame едновременно:) изкарах точно за един месец 86 лв. и си купих Моторола:) А джобни, които да си харча изкарах за първи път на 14 от реклама на Мтел.

8. Това малко ли е или много?
Нито едно от двете. Децата според мен трябва да са наясно, че парите не се берат от дърветата и при добра за тях възможност, да изкарват.

9. Коя е ролята, за която мечтаеш?
Следващата! Всяка нова роля ми се струва мечтаната, защото аз си я правя такава. Нямам една, към която се стремя. Искам нови и различни роли, които ме провокират, да са ми трудни и интересни.

10. А партньора за тази роля?
Е, добре, айде, може Леонардо ди Каприо :) )))

11. Как виждаш бъдещето?
Все още нямам способността да го виждам :) но се надявам да е хубаво! Иска ми се да имам много работа, много пътешествия, да имам човек до себе си, с когото да споделям радости и щастия.

12. От каво се страхуваш?
Най-много се страхувам от хората. Прекалено много злоба и завист има у човека и това много ме плаши. Лошотията много ме плаши.

13. Как се справяш с постоянните жълти клюки за теб в медиите?
Не са ми приятни, но по-скоро избягвам да ги чета. А напоследък избягвам и да се появявам на “светски събития”, за да не се набивам на очи.

14. Кои са съставките на успешната кариера, според теб?
Воля, твърдост, сила, дисциплина, много работа, компромиси, лишения, най-вече в личен план и още много неща. Успешната кариера е нещо, на което трябва да отдадеш живота си, иначе е просто добра кариера.

15. Късметлийка ли си?
Да, определено.

16. Мисля, че всеки мъж би бил късметлия да си с него. Кой е щастливеца сега?
Не мисля, че си права:) Или поне не сега. Прекалено много работя и прекалено малко време ми остава за мъжете. В момента “късметлия” няма.

17. Може ли една млада жена да се справя сама в днешно време?
Много трудно, но може. Не са малко тези, които го правят. Аз също се справям.

18. Казват, че успехът е 99% труд и 1 % късмет – при теб така ли е?
Талантът е много повече. Той е дар от Бога, не може така да се пренебрегва! Значи всеки, който разказва добре вицове, ако се труди много, ще стане успешен актьор?!?! Едва ли! Когато имаш талант за нещо и искаш да успееш, трябва да си “скъсаш задника” от работа и ще стане, но ако нямаш талант, колкото и да се трудиш не става – можеш да придобиеш много добри умения, но не и талант.

19. На кого се възхищаваш?
Всички велики хора, постигнали нещо значимо в живота си ме изпълват с възхищение.

20. Книгата, която те вдъхновява?
Много се бях вдъхновила, когато прочетох “Жажда за живот” на Ървинг Стоун. Това е книга за живота на Ван Гог. Възхитително е! Това беше преди няколко години и е оставило следа в съзнанието ми. В момента чета “Възвишение” на Милен Русков – доста интересна книга.

21. Ако можеше да избираш саундтрака на живота си какво щеше да съдържа?
Много хубав въпрос! Щеше да има от Реквиема на Моцарт(3та част например), Johanes Passion на Бах, малко от Queen (Love of my life, например), Metallica, The Doors, много от Lana del Rey, Chase&Status и разбира се – Michael Jakson. Ако имах един ден да мисля само за това, “букета” щеше да е доста по-подробен:)

22. 15-те минути слава за теб са?
Ще са, като си взимам Оскара ;)

23. Ако беше цвете щеше да си?
Орхидея, лилия, магнолия. Нещо такова.

24. Какво мислиш за връзката на Радина с Деян?
Не мисля, че е редно да ги коментирам.

25. Ти самата излекува ли се от ревността?
Когато имаш или си имал поводи за ревност е много трудно да се излекуваш, даже е почти невъзможно. Доверието се губи и край. Аз се научих да не ревнувам без повод, да не си измислям филми.

26. Как? Дай рецепта?
Няма рецепта. Човек трябва сам да премине през всичко, за да се научи.

27. Снимаш се във втория сезон на Дървото на живота. Коя щеше да си ти в сериала Приятели, ако имаше такава възможност?
Хахахахаха! Това ми е любимия сериал!!! Аз все искам да съм Моника и си
мисля, че съм нея, но приятелите ми твърдят, че съм 100% Рейчъл:)))
Преценката на хората отстрани е по-вярна, така че – Рейчъл.

28. Ако има едно нещо, което би казала на баща си – кое е то?
Че е най-страхотния баща приятел и, че го обичам!

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.